Р Е Ш Е Н И Е 

63

гр. Първомай, 22.06.2018 г.

 

В  И М Е Т О  Н А  Н А Р О Д А

 

РАЙОНЕН СЪД – ПЪРВОМАЙ, втори съдебен състав, в открито съдебно заседание на двадесет и трети май две хиляди и осемнадесета година, с

 

                                                                                                           Председател: София Монева

 

Секретар: Петя Монева,

след като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 91 по описа на съда за 2018 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Предявени е иск с правно основание чл. 127а, ал. 2 от Семейния кодекс (СК).

..................................................................................................................................

Водим от горното, и на основание чл. 235 от ГПК съдът

 

Р Е Ш И:

 

РАЗРЕШАВА по иска, предявен от К.Ж.Ж., ЕГН: **********,***, процесуално представлявана по пълномощие от адв. Е.А.З., вписана в регистъра на Адвокатска колегия – Пловдив, с адрес за съдебна кореспонденция: ***, срещу Н.Т.Н., ЕГН: **********, с адрес: ***, детето Ж.Н.Н., ЕГН: **********, да осъществява неограничен брой пътувания до страните от Европейския съюз, Великобритания, Република Турция, Република Македония и Република Сърбия, придружено от своята майка или от упълномощено от нея лице, в периода от 1 април до 1 октомври всяка година за срок от шест години, както и да му бъде издаден паспорт за задгранични пътувания, без съгласието на неговия баща Н.Т.Н., ЕГН: **********.

ДОПУСКА предварително изпълнение на решението.

Препис от решението ДА СЕ ВРЪЧИ на страните.

Решението, в частта, с която се допуска предварителното му изпълнение, има характер на определение и подлежи на обжалване с частна жалба пред Окръжен съд – Пловдив в едноседмичен срок от връчването му на страните, а в останалата си част подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Пловдив в двуседмичен срок от връчването му на страните.

                                                                  

                                                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ: (п)

СМ/ЕД