Р Е Ш Е Н И Е 

27

гр. Първомай, 11.05.2018 г.

 

В  И М Е Т О  Н А  Н А Р О Д А

 

РАЙОНЕН СЪД – ПЪРВОМАЙ, втори съдебен състав, в публично заседание на двадесет и четвърти януари две хиляди и осемнадесета година, с

                                                                                    

             Председател: София Монева

 

при участието на секретаря Петя Монева,

след като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 542 по описа за 2017 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Производство по реда на Глава петдесета от Гражданския процесуален кодекс (ГПК).

Съдът е сезиран с молба с правно основание чл. 19, ал. 1 от Закона за гражданската регистрация (ЗГР).

.................................................................................................

 

Р Е Ш И:

 

ДОПУСКА промяна на собственото име на Д.Д.Б., ЕГН: **********, действащ като малолетен чрез своята майка и законен представител Д.Е.С., ЕГН: **********, с адрес: ***, и процесуално представляван по пълномощие от адв. Г. П. Д., вписан в регистъра на Адвокатска колегия – Пловдив, с адрес за съдебна кореспонденция: ***, от „Д.Д.” на „Д.”, като в частта досежно промяната на фамилното му име от „Б.” на „С.” ОСТАВЯ молбата БЕЗ УВАЖЕНИЕ.

Препис от решението ДА СЕ ВРЪЧИ на молителя чрез процесуалния му представител, на Община Първомай и на Районна прокуратура – Първомай, а след влизането му в сила ДА СЕ ИЗПРАТИ на Община Първомай, на служба „Гражданска регистрация и административно обслужване” на областно равнище и на Централно бюро за съдимост при Министерството на правосъдието за сведение и изпълнение.

Решението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Пловдив в двуседмичен срок от връчването му на молителя, Община Първомай и Районна прокуратура – Първомай.

                                                            

РАЙОНЕН СЪДИЯ: (п)

 

СМ/ЕД