РЕШЕНИЕ

 

№ 58

 

град Първомай, 27.09.2016 година

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд - Първомай, първи съдебен състав, в открито съдебно заседание на двадесет и седми септември две хиляди и шестнадесета година в състав:

 

Председател

Спасимир Здравчев

 

при участието на секретаря В.Х. и прокурора Йоанна Запрянова, разгледа докладваното от Председателя АНД № 208 по описа на Съда за 2016 година и

 

РЕШИ:

 

Признава обвиняемия Ч.С.И., роден на *** ***, ЕГН **********, самоопределящ се като българин, български гражданин, неженен, неосъждан (реабилитиран), без образование (грамотен), общ работник в ***, с адресна регистрация: ***, живущ ***, за виновен в това, че на 01.11.2015 година в село Поройна, община Първомай, област Пловдив, си служи с контролни знаци: регистрационни табели № ***, издадени за друго моторно превозно средство - лек автомобил „Форд Ескорт” с рама № ***, - като същите са поставени на ползвания от него лек автомобил „Опел Астра Кабрио” без регистрация с рама № *** – престъпление по чл. 345, предложение 1 от НК, но на основание чл. 78а, ал. 1 от НК го освобождава от наказателна отговорност, като му налага административно наказание глоба в размер на 1000 (хиляда) лева.

Да се изпратят на разпореждане на Началника на сектор „Пътна полиция” при Областна дирекция на МВР - Пловдив веществените доказателства: два броя регистрационни табели с № ***.

 

Решението подлежи на обжалване и протест пред Пловдивски окръжен съд в 15-дневен срок от днес.

 

 

 

Председател:

(п)

СЗ / ВХ