О П Р Е Д Е Л Е Н И Е № 168

 

гр. Първомай, 27.06.2016 г.

 

РАЙОНЕН СЪД – ПЪРВОМАЙ, втори съдебен състав, в закрито заседание на двадесет и седми юни две хиляди и шестнадесета година в състав:

 

Председател: София Монева

 

след като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 64 по описа за 2015 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Настоящото производство е образувано по искова молба вх. № 970/26.02.2015 г., с която Б.К.К., с ЕГН: **********, с посочен адрес: ***, процесуално представляван по пълномощие от адв. Х.С.В., вписан в регистъра на Адвокатска колегия - Пловдив, със служебен адрес на практиката: ***, предявява срещу Г.Т.М., с ЕГН: **********, с посочен адрес: ***, и С.Г.Т., с ЕГН: **********, с посочен адрес: *** – и двамата процесуално представлявани от адв. С.С.М., вписана в регистъра на Адвокатска колегия – Пловдив, с посочен адрес на практиката: ***, пасивно субективно съединени искове с правно основание чл. 135 ал. 1 от ЗЗД.

Съдът, след като съобрази, че в шестмесечен срок от влизане в сила на протоколно Определение от 09.12.2015 г., с което е постановено спиране на производството на основание чл. 229 ал. 1 т. 1 от ГПК, не е сезиран с искане на някоя от страните за възобновяването му, намира, че са налице предпоставките на чл. 231 ал. 1 от ГПК за неговото прекратяване.

По изложените съображения и на основание чл. 231 ал. 1 от ГПК съдът

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гражданско дело № 64/2015 г. по описа на Районен съд – Първомай, ІІ състав.

 

Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред Окръжен съд – Пловдив в едноседмичен срок от връчването му на страните.  

 

 

      РАЙОНЕН СЪДИЯ: (п)

/ПМ