Р Е Ш Е Н И Е

№ 32

гр. Първомай, 24.03.2016 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

           РАЙОНЕН СЪД – ПЪРВОМАЙ, втори съдебен състав, в открито съдебно заседание на двадесет и четвърти февруари две хиляди и шестнадесета година, в състав

 

  Председател: София Монева

 

Секретар: Петя Монева,

след като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 48 по описа на съда за 2016 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Производство по реда на чл. 30А във вр. с чл. 30 ал. 1 във вр. с чл. 28 от Закона за закрила на детето /ЗЗДет/.

Съдът е сезиран с молба с правно основание чл. 29 т. 8 във вр. с чл. 25 ал. 1 т. 2 във вр. с чл. 4 ал. 1 т. 4 от ЗЗДет.

……………………………………………………………….

Водим от горното, съдът

 

Р    Е    Ш   И:

 

ИЗМЕНЯ мярката за закрила, взета спрямо детето Г. Г. П., с ЕГН: **********, родено на *** г. с установен произход от майка М.И.И., с ЕГН: ********** и баща Г.Е.П., с ЕГН: **********, като ПРЕКРАТЯВА настаняването му в професионалното приемно семейство на Х.Д.М., с ЕГН: **********, с посочен адрес: ***, постановено с Решение № 107/30.10.2015 г. по гр. дело № 310/2015 г. по описа на Районен съд – Първомай, ІІ състав, и го НАСТАНЯВА в професионалното приемно семейството на М.Д.Д., с ЕГН: **********, с посочен адрес: ***, за СРОК от три години, считано от влизане на настоящото решение в сила.

Решението подлежи на незабавно изпълнение, както и на обжалване пред Окръжен съд - Пловдив в седемдневен срок от връчването му на молителя.

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: (п)

СМ/ПМ