Р     Е     Ш     Е     Н     И     Е 

67

гр. Първомай, 22.06.2015 г.

 

В   И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

РАЙОНЕН СЪД – ГР. ПЪРВОМАЙ, втори съдебен състав, в публично заседание на двадесети май две хиляди и петнадесета година в състав:

                                                                                    

              Председател: София Монева

 

при секретаря Петя Монева,

като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 37 по описа за 2015 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Предявен е иск с правно основание чл. 439 ал. 1 във вр. с чл. 124 ал. 1 от ГПК.

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Мотивиран от горното, съдът

 

Р Е Ш И:

 

ПРИЗНАВА ЗА УСТАНОВЕНО в отношенията между страните, че А.А.А., с ЕГН: **********, с посочен адрес: ***, процесуално представляван по пълномощие от адв. И.С.Д. при Адвокатска колегия – гр. Пловдив, с посочен адрес на практиката: гр. ***, не дължи на М.Б.А., с ЕГН: **********, с посочен адрес: ***, в качеството й на майка и законен представител на малолетната М.А.А., с ЕГН: **********, процесуално представлявана по пълномощие от адв. З.Н.Т. при Адвокатска колегия – гр. Пловдив, с посочен адрес на практиката: гр. ***, плащането на сумата от 560, 00 лева, претендирана по изпълнително дело № 20145340400089/2014 г. по описа на Държавен съдебен изпълнител при Районен съд – гр. Първомай и съставляваща месечна издръжка, дължима по силата на съдебна спогодба, одобрена с протоколно определение от 05.03.2014 г., постановено по гр. дело 50/2014 г. по описа на Районен съд – Първомай, за периода от 01.06.2014 г. до 22.01.2015 г., поради погасяване на задължението чрез натурално изпълнение. 

Решението подлежи на въззивно обжалване пред Окръжен съд – гр. Пловдив в двуседмичен срок от връчването му на страните.

 

 СМ/ВК                                                                  РАЙОНЕН СЪДИЯ:/п/