Р Е Ш Е Н И Е № 96

 

гр. Първомай, 16.10.2014 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД – ГР. ПЪРВОМАЙ, ІІ състав, в закрито съдебно заседание на шестнадесети октомври две хиляди и четиринадесета година, в състав

 

Председател: София Монева

 

като разгледа докладваното от съдията ч. гр. дело № 363 по описа на съда за 2014 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е по реда на чл. 530 и сл. от ГПК във вр. с чл. 130 ал. 3 от Семейния кодекс.

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

По изложените съображения съдът намира молбата за основателна и на основание чл. 130 ал. 3 от СК

 

РЕШИ:

 

РАЗРЕШАВА на Г.А.Г., с ЕГН: **********, действащ лично като непълнолетен и със съгласието на своя баща Х.Х.Х. /А.Г.А. съгласно представен заверен препис на Удостоверение изх. № 229/15.10.2014 г. за идентичност на лице с различни имена, издадено от Община – Първомай/, с ЕГН: **********, с посочен адрес и за двамата: с. ****, ДА СЕ РАЗПОРЕДИ със собствената си 1/20 идеална част от следния недвижим имот: дворно място с площ от 759, 954 кв. м., ведно с построената в него полумасивна сграда, съставляващо УПИ ХІ-15 в кв. 35 по подробния устройствен план на с. ***, с ЕКАТТЕ ***, с трайно предназначение – урбанизирана територия и с начин на трайно ползване – ниско застрояване, при граници: УПИ ІХ-14, УПИ Х-14, УПИ ХІІ-16 и улица, КАТО Я ПРОДАДЕ на Е.Д.Е., с ЕГН: **********, с посочен адрес: гр. ****, за сума не по-малко от 100, 00 лева. 

ДА СЕ ИЗДАДЕ съдебно удостоверение на молителя СЛЕД внасяне на държавна такса в размер на 5, 00 лева по сметка на Районен съд – Първомай.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

 

СМ/ ВК                                                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: /п/