Р Е Ш Е Н И Е № 98

 

гр. Първомай, 17.10.2014 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД – ГР. ПЪРВОМАЙ, ІІ състав, в открито съдебно заседание на седемнадесети септември две хиляди и четиринадесета година, в състав

 

Председател: София Монева

 

Секретар: Петя Монева,

като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 324 по описа на съда за 2014 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Производство по реда на чл. 30 ал. 1 и чл. 28 във вр. с чл. 26 от Закона за закрила на детето /ЗЗДет/.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Мотивиран от горното съдът

 

Р    Е    Ш   И:

 

ПРЕКРАТЯВА на основание чл. 30 ал. 1 във вр. с чл. 29 т. 8 от ЗЗДет постановеното с Решение № 322/29.07.2011 г. по гр. дело № 988/2011 г. по описа на Асеновградски районен съд, ІV гр. с. настаняване на малолетното дете З.А.А., ЕГН: **********, родена на *** г. в гр. Пловдив от майка А.З.А., с ЕГН: ********** и с неустановен произход от бащата, в семейството на самоопределящия се за неин биологичен баща Н.Й.А., с ЕГН: **********, с посочен адрес: гр. *** и НАСТАНЯВА на основание чл. 26 ал. 1 във вр. с чл. 25 ал. 1 т. 2 от ЗЗДет същото в професионалното приемно семейство на З.А.Т., с ЕГН: ********** и С.А.Т., с ЕГН: ********** – с постоянен и настоящ адрес: гр. ***, ЗА СРОК от 3 /три/ години, или до промяна на обстоятелствата от значение за случая, обуславящи прекратяване на настаняването или промяна на мярката за закрила.

Решението подлежи на незабавно изпълнение.

Решението подлежи на обжалване с въззивна жалба пред Окръжен съд - Пловдив в седемдневен срок от връчването му на молителя и заинтересованото лице.

СМ/ВК       

РАЙОНЕН СЪДИЯ:/п/