Р     Е     Ш     Е     Н     И     Е 

 87

гр. Първомай, 19.09.2014 г

 

В   И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

РАЙОНЕН СЪД – ГР. ПЪРВОМАЙ, втори съдебен състав, в открито съдебно заседание на петнадесети септември две хиляди и четиринадесета година в състав:

                                                                                    

     ПРЕДСЕДАТЕЛ: София Монева

 

при секретаря Петя Монева,

като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 297 по описа за 2014 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Производството по чл. 12 и сл. от Закона за защита от домашното насилие /ЗЗДН/.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Мотивиран от горното и на основание чл. 15 ал. 1 от ЗЗДН съдът

 

Р Е Ш И:

 

ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ като неоснователна и недоказана молба вх. № 3511/04.08.2014 г. на Й.И.В., с ЕГН: **********, с посочен адрес:*** за налагане на мерки за защита срещу Й.Г.К., с ЕГН: **********, с посочен адрес: с. ***, за извършен от него на 04.08.2014 г. в с. *** акт на домашно насилие и ОТКАЗВА ДА ИЗДАДЕ заповед за защита по ЗЗДН срещу същия.

ОСЪЖДА на основание чл. 11 ал. 3 от ЗЗДН Й.И.В., с ЕГН: **********, с посочен адрес:***, ДА ЗАПЛАТИ на Й.Г.К., с ЕГН: **********, с посочен адрес: с.***, сумата от 300,00 лева – разноски за платено адвокатско възнаграждение.

ОСЪЖДА на основание чл. 11 ал. 3 от ЗЗДН Й.И.В., с ЕГН: **********, с посочен адрес:***, ДА ЗАПЛАТИ по сметка на Районен съд – Първомай в полза на бюджета на съдебната власт сумата от 25, 00 лева – дължима държавна такса за разглеждане на производството пред настоящата инстанция.

СЛЕД влизане на решението в сила препис от същото да се изпрати за сведение на РУ “Полиция” – гр. Първомай при ОД на МВР – гр. Пловдив.

Решението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – гр. Пловдив в 7-дневен срок от връчването му на страните.

                                                            

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: /п/

СМ/ВК