Р     Е     Ш     Е     Н     И     Е 

99

гр. Първомай, 03.11.2014 г

 

В   И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

РАЙОНЕН СЪД – ГР. ПЪРВОМАЙ, втори съдебен състав, в публично заседание на първи октомври две хиляди и четиринадесета година в състав:

                                                                                    

   ПРЕДСЕДАТЕЛ: София Монева

 

при секретаря Петя Монева,

като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 195 по описа за 2014 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Производство по реда на Глава петдесет и първа от ГПК.

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Мотивиран от горното, съдът

 

Р Е Ш И:

 

ОБЯВЯВА СМЪРТТА на българския гражданин И. А.Т., с ЕГН: **********, роден на *** ***, неженен, с последен постоянен и настоящ адрес: с. ***, настъпила на 07.04.1992 г. в гр. Финикс, щата Аризона, Съединени американски щати.

ЗАДЪЛЖАВА на основание чл. 551 от ГПК във вр. с чл. 59 от Закона за гражданската регистрация длъжностното лице по гражданското състояние при Община – Първомай да състави акт за смърт на обявеното за починало лице.

Препис от решението да се изпрати на Общинска администрация - Първомай за изпълнение.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

      СМ/ВК                                                      

РАЙОНЕН СЪДИЯ: /п/