Р Е Ш Е Н И Е

 52

 

гр. Първомай, 29.05.2014 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД – ГР. ПЪРВОМАЙ, ІІ състав, в открито съдебно заседание на двадесет и девети май две хиляди и четиринадесета година, в състав

 

Председател: София Монева

Секретар: Мария Запрянова,

като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 129 по описа на съда за 2014 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е по реда на чл. 28 във вр. с чл. 26 от Закона за закрила на детето /ЗЗДет/, като същото е образувано по молба на Дирекция „Социално подпомагане” - гр. Първомай.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Мотивиран от горното и на основание чл. 28 ал. 4 във вр. с чл. 26 ал. 1 във вр. с чл. 25 ал. 1 т. 3 от ЗЗДет, съдът

 

Р    Е    Ш   И:

 

НАСТАНЯВА малолетното дете С.Й.О., с ЕГН: **********, родено на *** ***, от майка Й.Е.О., с ЕГН: ********** и баща неизвестен, за отглеждане в семейството на своите възходящи роднини по права линия – баба и дядо по майчина линия А.А.А., с ЕГН: ********** и Е.И.О., с ЕГН: **********, в дома им в гр. П., обл. П., ул. „***“ № 1, ЗА СРОК ДО 02.07.2018 г., или до промяна на обстоятелствата от значение за случая, обуславящи прекратяване на настаняването или промяна на мярката за закрила.

Решението подлежи на незабавно изпълнение.

Решението подлежи на обжалване с въззивна жалба пред Окръжен съд - Пловдив в едноседмичен срок от връчването му на страните.

 

 

        РАЙОНЕН СЪДИЯ: /П/

СМ / НК