П Р О Т О К О Л № 347

 

гр. Първомай, 31.10.2011 година

 

Районен съд – Първомай, първи съдебен състав, в открито заседание на тридесет и първи октомври 2011 година с:

 

Председател: Елена Калпачка

 

при секретаря: Таня Петрова

сложи на разглеждане гр. д. № 386 по описа за 2011 година, докладвано от Председателя:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Съдът счита, че не следва да дава ход на делото, молителят заявява, че се отказва изцяло от претенциите си, поради което и на основание субсидиарното приложение на чл. 233 от ГПК, делото следва да бъде прекратено, поради отказ от молбата.

Следва молителят да заплати държавна такса на основание чл. 11, ал. 3 от ЗЗДН в размер на 25 лева (двадесет и пет лева).

Следва да бъде уведомено РУ „Полиция” – Първомай, за прекратяване на делото след влизане в сила на настоящото определение, за което

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

НЕ Дава ход на делото.

Прекратява производството по гр. д. № 386 / 2011 година по описа на РС – Първомай на основание чл. 233 от ГПК поради отказ от иска.

Осъжда А.Б.Д., с ЕГН: ********** *** да заплати по сметка на РС – Първомай държавна такса в размер на 25 лева (двадесет и пет лева) на основание чл. 11, ал. 3 от ЗЗДН.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване с частна жалба пред Окръжен съд – Пловдив в 7-дневен срок от днес за молителя и в същия срок от получаване препис от определението за ответника.

Да бъде уведомено РУ „Полиция” – Първомай, за прекратяване на делото след влизане в сила на настоящото определение.

 

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието се закри в 10:20 часа.

 

 

Председател: (п)

 

Секретар: (п)

 

ЕК / ТП