П Р О Т О К О Л № 229

 

гр. Първомай, 14.07.2011 година

 

Районен съд – Първомай, втори съдебен състав, в открито заседание на четиринадесети юли 2011 година с:

 

Председател: матей златанов

 

при секретаря: Таня Петрова

сложи на разглеждане гр. д. № 158 по описа за 2011 година, докладвано от Председателя.

 

Заседанието се открива.

На именното повикване в 14:00 часа:

Ищецът “Флекспринт” ООД, със седалище и адрес на управление: с. Цалапица, област Пловдив, представлявано от управителя А.И.Ц., редовно призован чрез О.Д.Б. – административен секретар, не изпраща представител.

Ответникът “Сладък път” ООД, със седалище и адрес на управление: Първомай, обл. Пловдив, представлявано от управителя В.А.И., редовно призован чрез М.Д. – зав. човешки ресурси, не изпраща представител.

 

Съдът докладва:

 

На 08.07.2011 година по делото постъпва Молба вх. № 2458 от “Флекспринт” ООД, със седалище и адрес на управление: с. Цалапица, област Пловдив, представлявано от управителя А.И.Ц., с която уведомява съда, че поради погасяване от ответника на задълженията, предмет на делото, на основание чл. 232 от ГПК оттегля исковата молба на “Флекспринт” ООД и моли производството по делото да бъде прекратено.

 

Съдът счита, че не следва да дава ход на делото.

Постъпилата молба е с правно основание по чл. 232 от ГПК като ищецът оттегля иска си, поради което производството следва да бъде прекратено, без да е необходимо съгласието на ответника, за което

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

Прекратява производството по гр. д. № 158 / 2011 година по описа на РС – Първомай на основание по чл. 232 от ГПК поради оттегляне на иска.

Определението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Пловдив в едноседмичен срок от съобщаването на страните.

 

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието се закри в 14:10 часа.

 

Председател: (п)

 

Секретар: (п)

 

МЗ / ТП