ПРИСЪДА

 

№ 8

 

град Първомай, 12.05.2009 година

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Първомайски районен съд, трети съдебен състав в открито съдебно заседание на дванадесети май две хиляди и девета година в състав:

 

Председател:

Спасимир здравчев

Съдени заседатели:

Ангел русев

 

Руси шишков

,

при участието на секретаря Атанаска Гаджева и прокурора Йоанна запрянова, разгледа докладваното от Председателя НОХД № 251 по описа на Съда за 2008 година и

 

ПРИСЪДИ

 

Признава подсъдимия Г.И.В., роден на 08.10.1967 година в ***, ЕГН **********, българин, български гражданин, разведен, осъждан, с основно образование, неработещ, живущ ***, за виновен в това, че през месец април 2002 година в град Първомай, област Пловдив, противозаконно присвоява чужди движими вещи: пари – сумата от 250,00 (двеста и петдесет) лева, собственост на Г. ***, които владеел, поради което и на основание чл. 206, ал. 1 от НК и във връзка с чл. 54, ал. 1 от НК го осъжда на лишаване от свобода в размер на три месеца.

На основание чл. 46, буква Б от ЗИН определя първоначален общ режим на изтърпяване на така наложеното наказание лишаване от свобода.

На основание чл. 68, ал. 1 от НК отменя условното осъждане на подсъдимия Г.И.В. по НОХД № 116 / 1999 година на Районен съд – Първомай и определя наложеното му по него наказание в размер на пет месеца лишаване от свобода да бъде изтърпяно изцяло и отделно от наказанието, наложено му с настоящата присъда при първоначален общ режим на основание чл. 46, буква Б от ЗИН.

 

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Пловдивски окръжен съд в 15-дневен срок от днес.

 

Председател:

(п)

 

 

Съдебни заседатели:

1. (п)

 

 

 

2. (п)

СЗ / АГ