ЗАПОВЕД № ...........

ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПАРИЧНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ

по чл. 410 от ГПК

гр. Първомай на 22.06.2009 г.

Районен съд Първомай, гражданско отделение в проведеното на 22.06.2009 г. в закрито разпоредително заседание по ч. гр. дело 140, по описа на съда за 2009 година, докладвано от Елена Калпачка – районен съдия, като разгледа подаденото заявление за издаване на заповед за изпълнение по реда на чл. 410 и сл. от ГПК, и след като прецени, че са налице предпоставките за уважаване на искането и на основание чл. 411, ал. 3 от ГПК

 

РАЗПОРЕЖДА:

 

Длъжникът Р.И.М., с ЕГН: **********

***,

да заплати  на

кредитора Й.Г.Д., с ЕГН: **********

***„***,

 

сумата  10 000 лв. (десет хиляди лева)

 

Вземането произтича от следните обстоятелства: запис на заповед, издаден на 27.11.2008 година, в полза на Й.Г.Д., за сумата от 10 000 лева, платим на предявяване.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЛЪЖНИКА

Предоставя Ви се възможност в двуседмичен срок:

1. Да платите сумата, посочена в настоящата заповед, или да подадете в съда писмено възражение по образец, приложен към заповедта.

2. Ако възражението бъде подадено в двуседмичния срок, заповедта няма да влезе в сила и ще бъде обезсилена.

3. Настоящата заповед е издадена единствено на информация, предоставена от кредитора. Тази информация не е проверявана от съда.

4. Ако до изтичане на двуседмичния срок, не изпълните задължението или не подадете писмено възражение до съда, заповедта влиза в сила и подлежи на принудително изпълнение.

5. Заповедта подлежи на обжалване пред Окръжен съд Пловдив само в частта за разноските в двуседмичен срок от връчването.

Районен съдия: .(п)

 

ЕК / МЗ